logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En læge troede ikke sine egne øjne da han lavede en ultralydsundersøgelse på en gravid kvinde

Kirsty Butler og hendes kæreste Celern var i syvende himmel da de fandt ud af at Kirsty var gravid. Maven voksede hurtigt, og med den deres lykke.

Lægen bekræftede graviditeten efter 5 uger, og kort efter sagde en anden gynækolog, at måtte være i uge 30, fordi hendes mave i løbet af kort tid var blevet enorm.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Ultralydet viste at Kirsty faktisk var gravid, men forsteret ophørte med at udvikle sig efter 6 uger. Hendes store mave var fyldt med en kæmpe cyste, der førte til en abort. Hun blev straks indlagt på hospitalet og opereret for at fjerne den ædelagte æggestok.

Efter 6 uger på hospitalet kunne Kirsty endelig komme hjem igen. Hun og Celern vil stadig forøge deres familie og har til hensigt at forsøge at få en baby, men denne gang under kontrol af en specialist.

Nu deler Kirsty sin historie for at gøre andre kvinder opmærksomme på, hvor et alvorligt problem man kan have med æggestokkene. Hun overlevede det, men fosteret døde desværre på grund af cysten, som hun absolut ikke havde nogen anelse om. Endnu mindre havde nogen troet at den kunne vokse til sådan en størrelse og have så alvorlige konsekvenser. Glem ikke at dele denne historie og hjælp Kirsty med at sprede opmærksomhed omkring dette emne blandt kvindelige venner!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x