Hun anbragte først en salatskål på kagen, for at kunne skære den ud. Effekten er fantastisk!
Når du forestiller dig udskæring af kager, har du måske et billede i hovedet af en vældig kniv og skæve trekanter. Denne teknik kan desværre give visse problemer, som fx portioner i forskellig størrelse.
Det er slet ikke så nemt at skære kage, som man umiddelbart forestiller sig. Stykkerne er uensartede, og resterne falder sammen eller bliver til krummer. Til sidst ender den smukke kage som en sørgmodig, sammenfaldet blanding af forskellige ingredienser. I Rachel Rays program viste konditoren for nylig en enkel metode til professionelt at skære kager ud ved hjælp af en ... skål!
Anbring skålen midt på kagen, og brug dens kant som rettesnor; Vi skærer langs den fastlagte kant, og skaber således en mindre kage, inden i den store.
Derefter skærer du den ydre del af kagen i lige store stykker, mens det er nemt at skære midten ud i trekanter. Det er så enkelt!
Kendte I den metode? Del den med bekendte, som kan lide at lave kager :)