logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Kvinden blev voldtaget blot syv timer inden hun skulle have deltaget i sit eget bryllup. Syv måneder senere skete endnu en smertefulde begivenhed.

Terry Apudo var præst i en lille kirke i Nairobi, da hun blev forlovet med Harry Olwande. De forberedte brylluppet gennem flere måneder. Den dag de skulle stå foran alteret, gik kvinden hjemmefra, for at nå hen til kirken, som lå en kilometer væk.

Da hun gik ned ad gaden, bemærkede Terry en mand, som sad på taget af en bil. Han så mistænkelig ud, og kvinden gik i en bue uden om ham og satte farten op. Pludselig sprang manden ned fra taget, og hev hende med vold ind i bilen, hvor to medskyldige ventede. Mændene kneblede hende, og da hun prøvede at rive sig løs, fik hun det første stød. Et øjeblik senere hørte hun de ord, som fik blodet til at fryse til is i hendes årer.

Begynd at samarbejde, ellers dør du.

Mareridtet var ikke slut, med de tæv hun fik. Mændene voldtog hende efter tur. Da en af dem tog kneblen ud, for at tvinge Terry til oralt samvær, bed hun ham i kønsdelene. Manden skreg af smerte og stak hende med en kniv. Derefter åbnede han døren, og smed hende ud af bilen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da hun faldt ud af bilen, bemærkede kvinden et barn, som legede foran sin bedstemors hus. Den ældre kvinde tilkaldte straks politiet, men desværre var der ikke nogen, som var i stand til at konstatere Terrys puls, og de anså hende for at være død. På vejen til lighuset begyndte hun at hoste og genvandt samtidigt bevidstheden. Det hørte chaufføren, som i dybt chok kørte hende til hospitalet så hurtigt som overhovedet muligt.

På hospitalet bemærkede en af sygeplejerskerne, at skadelidte havde en blodvædet brudekjole på, så hun ringede til de nærliggende kirker, for at høre om der var nogen, som manglede en brud. Efter få telefonopkald fik hun fat i den rigtige kirke, og Terrys familie blev informeret om, at hun befandt sig på hospitalet.

Kvindens forlovede tog sammen med forældrene hastigt til hospitalet. Manden havde ikke til hensigt at opgive sit livs kærlighed, specielt ikke i det øjeblik, som var det tungeste i hendes liv. 7 måneder senere, da Terry var kommet til sig selv, blev parret endelig gift. At forekom perfekt, men det var stilhed før stormen... Gå videre til næste side, for at få mere at vide.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x