logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Efter at denne i soveværelset så populære genstand dræbte hendes 7 måneder gamle søn, advarer kvinden nu andre forældre.

I henhold til det amerikanske Pædiatriske Selskab, er der årligt omkring 3500 babyer, som dør i deres egen seng.

Sloan var en glad lille dreng, som elskede at klynge sig til det tæppe, som bedstemoren havde lavet til ham. Når han sov, tog moren at sikkerhedshensyn tæppet fra ham.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Efter nogle måneder besluttede hans mor, Jordan DeRosier, at eftersom drengen nu kan kravle og rejse sig op, er han også blevet stor nok, til at han kan sove med sit yndlingstæppe. Om natten viklede tæppet sig imidlertid omkring barnets hoved og satte sig samtidigt fast i sengens tremmer. Om morgenen fandt DeRosier sin søn kold og blålig.

De næste 6 timer var frygtelige for familien. Politiet, de sociale myndigheder, læger, ambulancereddere og politiets jurister afhørte dem på skift, mens barnets afdøde krop blev fjeret af retsmedicinerne.

Nogle dage senere beskrev den nedbrudte mor sin historie på Facebook, sådan at hun kunne advare andre forældre mod at begå en lignende, dødbringende fejl. Jordan håber, at udbredelsen af hendes døde søns historie kan redde livet for andre småfolk, så ingen bliver nødt til at skulle gennemleve sit eget barns død. DeRosier beskrev, hvor skyldig hun føler sig, og hvordan hun ville give alt, for igen at høre sin søns gråd og "blive irriteret" over hans beklagelser i løbet af natten.

Lad os mindes Sloan og dele hans historie, så dette tragiske endeligt ikke kommer til at møde andre børn. Vi skal bede om at dele denne artikel med familie og venner på Facebook. På den måde er I med til at redde livet for nogen!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x