logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Brandmændene bragte den slagne, handicappede dreng hjem. Efter et par timer kom de tilbage og overraskede hele familien.

Desværre mishandler børn andre børn hver eneste dag.

Den unge dreng ved navn Jonathan havdei lang tid problemer med de andre børn. Situationen blev farlig i samme øjeblik som drengen blev slået på vej hjem. Allerede på bussen kaldte en "ven" den autistiske dreng for dum og fed. Jonathan satte sine hovedtelefoner på ørerne og ignorerede det. Desværre fik det kun forværret sagen. Ved stoppestedet blev Jonathan slået ned. Han kom hjem med ødelagte briller, flækket læbe, blå mærker på hans ansigt og skrabede knæ.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

En medicinsk enhed fra en nærliggende brandstation kom frem til ham. De rapporterede hændelsen til Jonathans mor, undersøgte ham og kørte ham hjem. Et par timer senere bankede en gruppe fremmede på drengens dør. Det viste sig at det var brandmændene, der ønskede at gøre noget for den slagne dreng.

Brandmændene tog drengen med til stationen næste dag og viste ham hvordan en brandmands dag ser ud. Jonathan var i syvende himmel!

Jonathan optog en besked til sin plageånd, hvad han sagde rørte mig til tårer ... Læs selv:
Jeg vil gerne fortælle den elev der slog mig, at tilgive dig. Jeg vil gerne være din ven. Jeg talte med min mor, og vi vil gerne invitere dig til aftensmad. Du vil selv kunne se at selv om vi ser forskellige ud, er vi ikke så forskellige.

Er det ikke rørende? Ikke kun den smukke gestus af brandmændene, men også den modne måde at tænke fra drengen og hans store hjerte, så førte mig til tårer. Del dette hvis du er enig!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x