logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den ældre dame forhørte sig på dyreinternatet om en hund, som der ikke var nogen, der ville have. Se her, hvem der kom med hende hjem!

Melani Andrews synes, at hun har været heldig i livet. Hun har en dejlig familie, sunde børn, pragtfulde børnebørn. Nu, hvor hun lever alene, ville hun gerne dele det hun har med nogen, som ikke har været så heldig i livet, og hun tog derfor hen til det nærliggende dyreinternat ...

Medarbejderne undrede sig, da Melani fortalte dem, at hun gerne ville adoptere den ældste og grimmeste hund de havde, en som ingen andre ville have. Siden hendes elskede mand var død, havde den ældre dame fundet ud af, hvordan ensomhed kan være en tung byrde, og hun ville gerne have, at et uønsket dyr, i det mindste i sine sidste leveår, kunne føle sig elsket, og finde ud af, hvad det betyder at have et hjem. På denne måde blev Jake et medlem af familien.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Endelig fandt Jake ud af, hvad det vil sige at have et hjem og en familie! Selv om hunden har kræft, og det er svært at sige, hvor længe den lever endnu, så virker den, som om den er lykkelig! – og Melani er også livet op!

Det er en win-win situation, når man tager en hund til sig :)

Det er værd at tage en hund fra dyreinternatet til sig! Hvis I er enige i dette, så del denne artikel med andre.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne