logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Der var ikke nogen, som havde regnet med, at denne grimme vane kunne blive årsagen til hans død!

Historien om John Gardener bør tjene som eksempel for alle, som bider negle. Selve vanen forekommer ikke at være en alvorlig sygdom, det er simpelt hen uæstetisk, og vidner om følelsesmæssige problemer, men i Johns tilfælde førte det til en tragedie.

Hos John var der blevet konstateret sukkersyge, da han var kun ti måneder gammel, og siden dengang skulle han tage insulin to gange om dagen. Sygdommen trak andre lidelser med sig, og til sidst fik manden amputeret benet i 2011, hvilket fremkaldte en alvorlig depression. Herefter begyndte John at bide negle som en besat. Men ingen havde regnet med, at de ville føre til hans død!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Dr Daniel Vernon, som behandlede John, vidste ikke, hvad han skulle gøre, for at få ham til at holde op med at bide negle. Det kom til at John mistede følelserne i fingerspidserne – så nu var der intet som forhindrede ham i at gøre skade på sig selv ...

John kom på hospitalet med en alvorlig infektion, men det var for sent at redde ham. På grund af blodforgiftning måtte lægerne amputere alle hans fingre. Kort efter døde John – blodforgiftningen havde medført et hjerteanfald.

Lad os ikke gøre skade på os selv! Der er bedre måde at klare det daglige stres på, end at tilføje sig selv smerte.

Del dette med andre!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x