logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Farlige opladere – Det er de ting, som brandvæsnet mener, du bør vide

Vi lever i en tid, hvor de fleste mennesker går med næsen helt nede i deres smartphone. I løbet af dagen tjekker de løbende beskeder, Facebook og nyheder. Det er den sidste ting, vi ser på, inden vi lægger os til at sove, og den første ting vi tager frem, når vi vågner. Netop derfor er der mange mennesker, som lader telefonen op ved siden af sengen, og ofte har vi den endda liggende under hovedpuden.

Brandvæsnet i New Hampshire har for nyligt anbragt en advarsel på sin Facebookprofil. Med henblik på at øge bevidstheden om den fare, der kan komme fra en overophedet oplader.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Undersøgelser, som er gennemført blandt teenagere, har vist, at over 50% af dem oplader telefonen under hovedpuden. Det indebærer en stor risiko, eftersom opladere ofte overophedes, hvorefter det kan komme til brand.

Brandfolkene advarer om ikke at anvende telefonen, mens den oplades, og om at trække opladeren ud fra stikkontakten, når den ikke bruges. Ydermere anbefales det at oplade sit elektroniske udstyr på en hård overflade, og at undgå hovedpuder, sofaer og lignende. Det kan ende sådan som på de billeder, brandfolkene har anbragt på deres profil:

Del denne advarsel med familie og venner på Facebook – Der er helt sikkert nogen, som har et barn, der på denne måde udsætter sig selv og andre af husstandens beboere for fare!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x