logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Folk fra et dyrinternat opdagede en hjemløs mand der sov udenfor. Da han fortalte dem hvorfor fik de tårer i øjnene.

Da de fandt ham sovende ved hoveddøren til internatet blev de ret forbavset. Manden sov ikke der på grund af komfort. Han fortalte personalet at hans hund var forsvundet og han håbede på at nogen ville finde den og tage den til internatet. Manden havde brugt alle sine penge til at tage ud til internatet, og med tårer i øjnene ventede han på at de skulle åbne.

Det viste sig faktisk, at nogen havde afleveret hans hund, men desværre på et andet internat i den anden ende af byen. Den hjemløse var meget ked af det, fordi han vidste at han ikke havde mulighed for at tage sig derud uden at skulle gå mange kilometer. En af personalet fik ondt af ham og tilbød ham en billet, så han kunne få hunden tilbage med det samme.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da manden nåede frem kunne man tydeligt se hvor meget den lille hund elskeder ham. Personalet kunne se at hunden ikke var underernæret eller syg, så de var ret sikker på at den hjemløse tog sig godt af hunden. Mange kan undre sig over, at internatet ville returnere hunden til en hjemløs. Men som en talsmand sagde, er hjemløse mere tilbøjelige til at behandle kæledyr godt end folk der har et hjem. For sådanne mennesker er deres hund det vigtigste i verden. Den er alt de har.

På videoen nedenunder kan du se det bevægelige øjeblik hvor manden og hans elskede tæve mødes igen. Vi havde tårer i øjnene...

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x