logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Manden udåndede i armene på sin elskede hustru; da deres datter kiggede på moren, kunne hun ikke tro sine egne øjne.

Floyd og Violet Hartwig var gift i 67 år. Deres kærlighed var så enorm, at selv døden ikke var i stand til at afbryde den ...

Floyd og Violet lærte hinanden at kende i skolen. De fortalte altid deres børn, at det var kærlighed ved første blik. Siden de mødtes, veg de ikke fra hinanden.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da 2. Verdenskrig brød ud, meldte Floyd sig til flåden. Mens manden kæmpede ved fronten udvekslede parret hundredvis af lidenskabelige breve. Efter krigen vendte Floyd tilbage til sin elskede, og friede omgående til hende. Ægteparret bosatte sig på et landbrug i Californien, hvor de fik tre børn.

For nogle år siden begyndte Violet at blive dement. Floyd veg ikke fra hendes side, og hjalp konen hvor han havde mulighed for det. Børnene fik forældrene anbragt på et plejecenter med døgntilsyn. Da Floyd blev diagnoseret med nyresvigt, var hele familien i chok.


I en alder af 90 år udåndede Floyd i armene på sin elskede Violet. Kvinden sad i varm omfavnelse af sin afdøde mand, og blot en time senere ledsagede hun sit livs kærlighed.

Selv døden var ikke i stand til at tage dem fra hinanden. De elskede hinanden så højt, at de ikke kunne leve uden hinanden ... Hvis I også er blevet bevæget af Floyd og Violets historie – så del den med venner og familie på Facebook. Vi er sikre på, at dette par kan bringe troen på ægte kærlighed tilbage!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne