logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Chokerende: En manicurist bemærkede en sort linje på en klients negl og bad hende om at straks kontakte en læge

Efter at have læst denne artikel vil du sikkert se på dine negle og stoppe med at ignorere de ændringer der vises på dem.

Jean Skinner er manicurist i USA. For et par dage siden beskrev hun på sin Facebook en historie, der har rystet mange og er blevet delt tusindvis af gange. Jean skrev at for en tid siden kom en klient til hende og bad om en mørk neglelak, der ville kunne dække en mærkelig streg på hendes negle.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Andre havde fortalt klienten, at linjen sandsynligvis var mangel på calcium, et modermærke eller hæmatom. Da Jean så på det vidste hun straks hvad det var hun så på, en lignende situation havde fundet sted i hendes familie.

- Jeg ville ikke skræmme hende, men jeg mærkede at forandringen på hendes negl var melanom! Jeg rådede hende til straks at konsultere en læge.

Et par dage senere ringede kunden tilbage til Jean med en tak. Jean havde ret. Lægen fandt en aggressiv melanomkone, der allerede havde spredt sig til hendes lymfeknuder.

- Jeg beder dig, hvis du finder ændringer på din krop (og negle!!) så vær ikke bange for at gå til lægen. En tidlig diagnose kan redde liv!

Sørg for at dele din historie med familie og venner på Facebook. Alle skal huske at hvis man vælger at ignorere selv tilsyneladende små ændringer kan det ende i tragedie!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x