logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Dette billede blev taget af en 30 år gammel en time før de opdagede hendes lungekræft. Lægerne tog hende ikke alvorligt fordi... hun så sund ud.

30-årige Vicky Veness fra Cheltenham elsker sport (arbejder som personlig træner), røg ikke og spiste sund mad. Hun ser godt ud, er en høflig kvinde med et smil på læben. Det var nok for lægerne til at se bort fra symptomerne på hendes sygdom, og derfor kæmper Vicky nu for sit liv...

Lægerne mente at en så sund person kan ikke blive syg af noget alvorligt. Vicky fik at vide at hun havde astma. Sandheden har vist sig at være meget værre - pigen har lidt af lungekræft i 18 måneder.
Hvis lægerne havde taget hendes symptomer seriøst, i stedet for at fokusere på hendes udseende og sunde livsstil, ville hun i dag ikke skulle kæmpe for sit live. Det er allerede det fjerde kræftstadium...

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

På dette billede var Vicky timer fra et læge besøg. Simpel sundhedskontrol, ikke? En time senere hørte hun at hun havde lungekræft. Efter det første chok, en uge senere, lagde Vicky dette billede ud med følgende kommentar:

"Når du har kræft, behøver du slet ikke at se dårlig ud." Symptomerne kan være meget subtile, og du behøver kun at mærke dem fra tid til anden. Jeg besluttede at dele dette billede med alle, så du ved at du ikke kan ignorere nogen symptomer. Bare fordi du ser sund ud og ikke ryger!"

Et sundt og godt udseende må ikke tage lægernes opmærksomhed fra symptomerne! Hvis du er enig i dette, kan du dele dette indlæg.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x