logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hvad hans steddatter gjorde ved ham før hendes bryllup er forfærdeligt...

Vi ved ikke om denne historie er sand, men noget siger mig at den er meget sandsynligt i disse dage. Par skilles før de når at lære hinanden at kende ordenligt. Skilsmisser er på dagsordenen, og børnene lærer at kende deres nye far eller mor. Det betyder ikke, at den nye "far" er dårlig. Helten i denne historie elskede både sin partner og hendes datter, som klarede sig uden sin far. Han forsvandt uden at betale noget som helst til sin datter...

Vores helt tog sig af den nye datter som var hun hans egen, og han fortæller:

"Min nye datter skal snart giftes. De sidste seks måneder har hendes mor og hun ikke snakket om noget andet, og de forberedelser der skal til. Min datter, som jeg kalder hende, er lige blevet uddannet på universitetet og selvom hun gik på et offentligt universitet, kostede det mig meget. Jeg købte en bil for at gøre det lettere for hende at gå i skole, hun boede hos os, fordi det var billigere - hun arbejdede ikke på grund af sine studier. Lige før hendes bryllup dukkede hendes biologiske far op.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Min datter og hendes biologiske far begyndte at mødes regelmæssigt, og hun var så glad for at igen have en far... Jeg vil ikke sige det gjorde ondt. Denne fyr betalte intet for hendes uddannelse, var der ikke da det var vigtigt, var der aldrig da hun var syg eller havde brug for hjælp, og hun satte mig straks til side da han kom, men tilbage til emnet...

Brylluppet var planlagt til 250 personer. For sin del havde jeg bedt om at tilføje 20 af mine venner - jeg skulle betale for brylluppet, så jeg mente at jeg havde denne ret. Min partner og hendes datter sagde, at det ikke var noget problem... Bortset fra, at da jeg mødte med en af ​​disse venner, og spurgte om han kommer til brylluppet blev han meget overrasket. Det viste sig at han ikke vidste noget om det (hverken han eller resten af ​​mine venner). Rasende spurgt jeg om det... Jeg fik fortalt at stedet vi havde lejet kun havde plads til 250 mennesker, men hvis nogen af ​​deres gæster ikke vil komme, så kunne jeg sende en invitationer til en af mine venner... som om de var mennesker af ringere kategori - tilsyneladende tænkte de det samme om mig, hvor min partner og hendes datter mere eller mindre glemte mig under gårsdagens middag med hendes forlovede , hans forældre og til min overraskelse, den biologiske far til min adopterede datter.

Under middagen fortalte den pige som voksede op hos mig, at hun var glad for at hendes rigtige far ville føre hende til alteret. Alle udtrykte glæde, og jeg mærkede en klump i min hals. Jeg vidste ikke om jeg skulle grine eller græde. Endelig stod jeg og, bad om stilhed, og sagde:

Jeg vil gerne sige skål. Jeg så straks hvordan min partner og min datter udvekslede blikke, og det bekræftede bare, at hun havde betragtet som en dum rigmand i årevis ...

I mange år har jeg været en del af denne familie, troede jeg. I dag vil jeg gerne takke de kommende ægtefæller for at åbne mine øjne. Tilsyneladende var jeg i den forkerte rolle i denne familie. Jeg troede at de to kvinder her ville give mig kærlighed og respekt, men for dem er jeg kun en åben bank. Da de fjernet min fra rollen som far, og jeg får ikke føre min datter til alteret, derfor trækker jeg mig også fra rollen som sponsor for dette bryllup - lad hendes rigtige far stå for det.

I stilhed gik jeg mod hoveddøren, selvom middagen blev afholdt i MIT hjem. Samme dag træk jeg alle pengene fra den fælles konto ud og afsluttede kontrakten ​​med firmaet, der organiserede brylluppet (heldigvis betalte jeg kun et forskud). Måske var det egoistisk, men jeg har været udnyttet for længe.
Vi forstår alle ham! Gør du?

Det er værd at dele sådan en lærerig historie.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x