logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Efter at have taget et lignende billede døde parrets barn. Find ud af hvorfor det er så farligt at sove med et lille barn.

Synet af manden på sofaen med barnet der sover på hans bryst, virker som det perfekte øjeblik at tage et billede på. Sandsynligvis vil de fleste mødre gerne udødeliggøre dette charmerende øjeblik.

Dr. Sam Hanke, en barnekardiolog, faldt for nogle måneder siden i søvn på denne måde med sin søn Charlie. Charlie var 4 uger gammel. Da manden vågnede op, var hans søn død.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Drengen var helt sund og rask da han faldt i søvn, så hans tragiske død var et chok for hans forældre. Barnet blevet endnu et offer for pludselig spædbarnsdød.
Hvert år dør flere tusinde babyer af dette. En stor del af børnene ligger sovende på søvnforældrenes bryst eller de bliver kvalt når forældrene ubevidst lægger sig på dem. At sove med en baby øger risikoen for pludselig spædbarnsdød med så meget som 13% - dette tal stammer fra statistikker fra hospitaler i USA og Europa.

Mange mennesker tror at det er de sikrest hvis børnene sover med dem. Desværre kan vi ikke kontrollere vores krop eller barnets tilstand mens vi sover. En gruppe forældre der er tilhængere af at sove med deres babyer, vil argumentere for at de sov med deres babyer, og der skete ikke noget med dem. Husk - det faktum at du var heldig betyder ikke at det er sikkert!

Del hvis du er enig!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x