logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Sønen ignorerede sin mor. På dagen for hendes begravelse forstod han noget forfærdeligt.

Da bokseren Marc Mero (også kendt som Johnny B. Badd) begyndte at arbejde med unge mennesker, blev alle forbavsede. Marc er mere den type mand, der ikke viger tilbage for at bruge kræfter i stedet for fredelige argumenter i kamp med vold og mobning. Det viser sig dog, at det nye erhverv er hans kald!

Dette er hvad Marc Mero fortalte under en af hans konferencer, og det har givet mange mennesker tårer i øjnene... bokseren fortalte om et vanskeligt forhold til sin egen mor.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

"Da jeg var teenager, var jeg flov over min mor. Det iriterede mig at hun tilsyneladende hele tiden tænkte dårligt om mig. Hun ville hele tiden vide hvad jeg lavede, og sandsynligvis troede hun mig ikke, når jeg snakkede om en karriere som sportsmand, snarere så hun mig som en festabe. Sådan tænkte jeg, fordi jeg ikke gad at snakke med hende om det, eller noget som helst andet.

Jeg var i Japan for at kæmpe, da jeg modtog beskeden om min mors død. Jeg løb ud af hotellet og kørte som idiot med kun én sætning i hovedet: Mor, jeg er så ked af det!

Under begravelsen håbede jeg hele tiden at min mor ville vågne op, og at dette bare var en drøm. Jeg ønskede bare at forklare hende mine fejl. Indtil da var det vigtigste for mig at vinde kampe, og de penge som fulgte med. Jeg var der aldrig for min familie.

Først efter min mors død forstod jeg værdien af familien. Jeg forstod også hvor hurtigt man kan miste sine nære og kære. Nu vil jeg bare leve i øjeblikket og ikke tænke på fremtiden. I livet er det ligegyldigt hvor meget man tjener, det som betyder noget er hvad vi har i hjertet.Det vigtigste i vores liv bør altid være kærligheden".

Sæt pris på vores kære, og lad os fortælle dem hvor meget de betyder for os, mens vi stadig har muligheden. Man må ikke udskyde det, fordi vi ikke har nogen garanti for, at "senere" kommer.

Kloge ord som er værd at dele.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x