logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den 77-årige tog penge ud af en pengeautomat, da 3 mænd nærmede sig hende. Efter et øjeblik indså de, at de var gået efter den forkerte bedstemor.

Ældre damer i hele verden har en særlig fordel i forhold til andre, for af en eller anden grund undervurderer mange deres styrke. Piper Dumitru, Florin Geblescu og Felix Stoic vil aldrig lave den fejl igen. Selvfølgelig skal de ud af fængslet først ...

Lad os vende tilbage til begyndelsen af historien. Mød Winifred Peel, 77 år gammel og Britisk. For nogle dage siden havde kvinden brug for kontanter, så hun stoppede ved en pengeautomat på vej på indkøb.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Mens hun stod der kom de tre mænd (som nævnt tidligere) frem til hende. En af dem (Piper - ham til venstre) skubbede Winifred og forsøgte at stjæle hendes penge.

En rasende fru Peel tog fat i mandens hætte og bankede hans hoved ind i pengeautomaten flere gange. De skræmte mænd flygtede så hurtigt de kunne, men blev hurtigt fanget af politiet. Det så ud til, at Piper havde glemt at tage sin blodige trøje af, hvilket gjorde det lettere at finde ham. Mændene er allerede i fængsel og afsoner en dom for forsøg på røveri og vold.

Folk over alt er begejstrede over historien om modige Winifred og de fortsætter med at dele hendes historie. Man kan kun være enig - bifald til Winifred!!

Hvis du også er imponeret over denne 77-årige, så må du ikke glemme at dele denne historie! Bedstemødre er de bedste :)

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x