logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En kvinde kørte på motorvejen, da hun pludselig blev omringet af andre biler. Da hun indså, hvad der foregik bad hun sin søn om at ringe til politiet..

Johanna Jacobsson er fra Finspang i Sverige. For et par dage siden kørte hun på motorvejen, med sin søn og hans kæreste.

På et tidspunkt fornemmede hun, at noget var helt galt...

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Kvinden kørte på vej 51 i retning af Kumla. Der bemærkede hun at bilen foran og bagved hende lavede "mærkelige" manøvrer. Tre biler begyndte langsomt at omringe hendes køretøj. Bange bad kvinden sin søn om at ringe til politiet. Denne beslutning har sandsynligvis reddet deres liv...

"Betjenten bad os at låse dørene og ikke stoppe" - Sagde Johanna i et interview med SVT News. Heldigvis var færdselspolitiets patruljer tæt på så de kunne blokere vejen, og stoppe alle forbipasserende køretøjer. Takket være den hurtige indgriben fra politiet og Johannas hurtige beslutning, blev hun og passagererne reddet.

Ifølge politiet, omringer de biler og får dem til at stoppe eller kører ind i dem. Det er en ny måde menneskehandlere kidnapper deres ofre på. Skræmmende, ikke sandt? Vær sikker på at opdele disse oplysninger med jeres kære på Facebook! Alle bør vide det her!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x