logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Det er derfor, du bør tygge nelliker hver dag. Jeg takker min læge for dette råd!

Til halsbetændelse

Hvis du mærker at du er ved at få ondt i halsen, og en læge ikke lige er i nærheden, så knus lidt nelliker! Ved at kombinere de knuste nelliker og honning, kan du lave et potent smertestillende og desinficerende middel. Dyp et stykke vat i det og smør forsigtigt dine mandler - selvfølgelig hvis du kan uden at føle du skal kaste op!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Ung og smuk hud i længere tid

Kryddernelliker indeholder stoffer, som klarer at ødelæggelse de frie radikaler. Som et resultat, vil vores krop ikke ældes så hurtigt. Yderligere er der store mængder antioxidanter, som er perfekte til at rense kroppen for gifte.

De beskytter mod... kræft!

En undersøgelse udført af forskere har vist fantastiske effekter fra nelliker. De har påvist at den reducerer risikoen for kræft. Den er bedst mod brystkræft. Hvad der er mest interessant, at at den ikke kun har en beskyttende virkning, men den kan også dræbe kræftceller der allerede er i vores krop!
kilde

Anvender du dig af nelliker? Bruger du dem ofte? Jeg bærer altid på en lille pose af dette vidunderlige krydderi! Glem ikke at dele disse måder man kan bruge nelliker på i naturmedicin. Lad dine venner og familie få mulighed af at lære denne plante at kende, og stop dem fra at forgifte sig med kemiske stoffer!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x