logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

De har været gift i 80 år og opfører sig stadig som forelskede teenagere. I dag de deler de deres hemmelighed!

Dette unikke par fra Michigan i USA kender lidt til ægte kærlighed. Begge er 99 år gamle og har været gift i 80 år.

Donald og Vivian Hart mødtes i 1937. Da han så en smuk kvinde i kirken vidste han, at han var nødt til at lære hende at kende. Efter messen gik han op til hende og præsenterede sig selv. Kærlighed første blik ramte som et lyn fra en klar himmel, og snart efter blev de gift.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Men det var ikke altid let for dem. Som mange unge mænd under Anden Verdenskrig, gik Donald ind i hæren. Efter hjemkomsten arbejdede han som tømrer, så parret kunne klare sig. De lærte at leve sammen under beskedne kår, hvilket var det første skridt til et succesfuldt forhold.

"Når livet er overvældende, er det vigtigt, at du kan regne med støtte fra din elskede. Sørg for at du er ærlig over for din partner og glem ikke humor. Vi elsker at grine sammen!" - siger Donald.

Vivian råder til "altid være en støtte for den anden og aldrig være ligeglade. Vi beder sammen hver dag. Læg ikke fokus på konflikter, det giver ingen mening."

Parret fejrede dette særlige jubilæum med venner og familie på det plejehjem, hvor de bor. Deres kærlighed inspirerer alle der kender dem. Er du enig i deres råd? Del dem på Facebook!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x