logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

I stedet for kemoterapi ... frugt! Farmaceutiske virksomheder er rasende over, at denne information bliver mere og mere kendt.

Der er ikke nogen hemmelighed, at vi alle er bange for at få kræft. I dag er det en af de største dødsårsager. Heldigvis kan sygdommen bekæmpes! Man kan også beskytte sig mod den, men det lader ikke til at det har interesse hos medicinalvirksomhederne at sprede oplysninger om en vidunderlig frugt fra Mellemamerika.

Har du hørt om gravioli? Den kaldes også cherimoya eller guanabana. Det er en unik frugt, ikke kun på grund af dens egenskaber (som du kan læse om her) - frugttræerne blomstrer hele året, og i alle årets måneder kan man få denne lækre frugt!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Forskere har bevist, at denne eksotiske frugttræer har antibakterielle og svampedræbende egenskaber. Den reducere stress, hjælper nervesystemet, regulerer blodtryk og hjælper mod depression, og under undersøgelser i laboratorier, er den i stand til at dræbe kræftceller!

Til dato har gravioli vist sig god til behandlingen af bugspytkirtelcancer, brystcancer og prostatacancer.

Det er meget vigtigt at graviola ikke giver nogen bivirkninger, noget som desværre ikke kan siges om kemoterapi.

Endelig skal det nævnes at gravioli tabletter og saft kan købe på internettet, men pas på svindlere! Tabletter er ikke billige, og ofte er der kun spor af frugten. Det sikreste er at købe gravioli baseret kosttilskud på apoteket, men læs også der omhyggeligt indholdfortegnelsen!

Du bør dele denne information med alle du holder af!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x