logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hendes datter var dækket af små prikker; da moren så nærmere på dem, fik hun et chok! Nu advarer hun andre forældre.

En varm eftermiddag for nogle dage siden legede den treårige Emmalee i haven bag huset. Hendes mor, Beca Setzer, kaldte på datteren, for at hun skulle komme hjem. Da hun klædte datteren om, bemærkede hun, at den lille er dækket at små sorte "pletter".

Jeg gik ud fra, at det simpelt hen var frø eller sandkorn. Først da jeg (forgæves) prøvede at skrabe det væk, kiggede jeg nærmere på dem. Det var små bitte flåter! - fortalte Setzer.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

I løbet af nogen timer tog hun 150 nymfer (forstadier til flåter) ud af den lille Emmalee, badede barnet og gav det en dosis antihistamin.Næste dag, da Emmalee vågnede, var hun dækket af røde bidmærker, og havde opsvulmede lymfeknuder og feber. Moren tog omgående med hende på hospitalet, hvor lægerne foretog en borreliosetest, foreskrev en aggressiv antibiotikaterapi samt indsprøjtninger med antihistamin. Heldigvis viste borreliosetesten sig negativ.

Jeg håber på at kunne advare andre forældre, sådan at de ved, hvad de skal lægge mærke til. Jeg har aldrig selv tidligere været udsat for nymfer, og jeg vidste ikke, at de kan være så små. Jeg har lært at kigge efter voksne flåter. Hvis blot et enkelt barn på grund af mit opråb bliver reddet fra de sygdomme, som flåterne overbringer, vil jeg anse det for en kæmpesucces! - skrev Setzer.


Hvis I bemærker sådanne "frø" på huden, vil I vide, at det er bitte små flåter!

Del ubetinget Becas besked, og hjælp med at udbrede bevidstheden blandt din familie og bekendte. Del denne artikel på Facebook!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne