logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

TEST: Din fødselsmåned har indflydelse på din karakter og karma! Tjek din skæbne i henhold til det tibetanske horoskop.

De kristne tror på, at døden blot er begyndelsen på det evige liv; på for evigt at kunne være sammen med Gud. Hinduerne har i årtusinder været overbevist om, at døden er afslutningen på dette liv, men samtidigt begyndelsen på en ny cyklus. Buddhisterne ligger i deres tro meget tæt på hinduerne.

Mennesket er resultatet af dets beslutninger igennem livet. Både det gode og det dårlige vender tilbage til den enkelte. Netop sådan defineres karma. I henhold til hinduismen og buddhismen er vores adfærd i dette liv afgørende for vores kommende inkarnation. Med andre ord - du høster, som du sår.

To af hinduismens væsentligste forudsætninger er: reinkarnation og karma, så begge har stor indflydelse på deres liv. Reinkarnation betyder fødsel på ny, og den nye krop betragtes som et sæt tøj. Set fra hinduernes synspunkt, kan man genfødes som: menneske, dyr, insekt eller endda som en plante. Den nye inkarnation afhænger af karma, og på baggrund af flere handlinger - eller endda en enkelt - kan man gå op eller ned i det åndelige hierarki. Hvis den pågældende person lever et godt liv og foretager gode handlinger, vil vedkommende i det fremtidige liv fødes til en mere lykkelig tilværelse. De ved, at karma er en forbindelse mellem kosmiske og moralske årsager og resultater. Ethvert menneskeliv er omfattet af karma. Karma betyder her en bevidst handling, som er en årsag: fordelagtig eller skadelig, og som medfører et nærmere bestemt resultat.

Den i det pågældende øjeblik ledsagende vilje er afgørende for den moralske værdi af en bestemt handling. Ti slags skadelige handlemåder nævnes på pali: kamma-patha. Tre dårlige kropshandlinger er: mord, tyveri og utilstedelig kønslig praksis. Fire dårlige talehandlinger er: løgn, bagtalelse, uhøflig tale og tankeløs plapren. Tre dårlige tankehandlinger er: Begær, vrede og usande synspunkter.

Viljen er forbundet med fordelagtige associationer (eller årsager)
- manglende begær, dvs. afsavn
- manglende vrede, dvs. kærlighed til det gode
- visdom giver gode frugter.

En del af vores skæbne og karakter er på forhånd givet os igennem Mewa. Det afhænger af vores fødselsår, hvilken Mewa vi tilhører. Tjek din Mewa, for at få mere at vide.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Mewa 1

Dine tanker er urolige, og du har en tendens til negative tanker. Selv om du prøver at gå for at være åben og venlig, kan din stædighed risikere at såre andre. Du er i stand til at tilpasse dig til de situationer, som du befinder dig i. Eftersom du kan have humørsvingninger, kan du lide af depression, og derfra kommer også din romantiske sjæl. Du er tiltrukket af alkohol og narkotika. Med hensyn til dit helbred kan du have problemer med nyrerne samt urinvejene og forplantningsevnen.

Mewa 2

Du er en særdeles venlig og behagelig person. Aggression ligger langt fra din personlighed. Du har enorme ambitioner og et talent for at bemærke detaljer. Du er interesseret i andre, men du har ikke anlæg for at være leder. Du vil nå dine største succeser, efter at du er fyldt 40. Indenfor kærligheden giver du dig totalt til en anden person, men du har en tendens til at handle under påvirkning af følelser, og ikke fornuft. Du elsker søde sager, hvilket kan lede til overvægt. Med hensyn til dit helbred skal du være forsigtig med din rygsøjle og fordøjelsessystemet.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x