logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Du vil ikke tro det, men det virker! Alt der kræves er at du sætter dine fingre i disse positioner, og din krop vil føles fantastisk!

Sandsynligvis er mange af os på udkig efter ro og indre fred. Mange mennesker har begyndt at praktisere yoga. Yoga behøver ikke at være komplicerede stillinger. Der er ingen grund til at forlade huset for at kunne praktisere det! Hvad mere er at du kan øve yoga overalt, på arbejde, i bussen, i køen på posthuset, mens du ser en film, eller sidder til møde. Ofte høre du, at dit helbred er i dine hænder. Vi tager det bogstaveligt. Ifølge traditionel yoga ledes strømme af energi i kroppen til hænderne, og disse stimulerer forskellige områder af hjernen. De bidrager til at bevare kroppens sundhed og kan hjælpe med at overvinde forskellige lidelser. Bare læn dig tilbage, slap af og sæt dine fingre korrekt.

Mudra er afledt af ayurvedisk eller indisk viden om medicin. Selve ordet Ayurveda betyder "viden om livet".
Ayurvedyj begreber og behandlingsformer er blevet anerkendt af WHO. Jeg tror det er vigtig information til dem der er skeptiske over for traditionel medicin fra fjernøsten.
I dag vil vi vise, hvordan man udfører 5 grundlæggende øvelser, der giver dig energi, vitalitet og hjælper mod hverdagens sygdomme. Hver af disse hurtige og nemme øvelser bør laves dagligt i mindst et minut.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Gyan Mudra - Vinden Mudra

Som navnet antyder, vil denne mudra øge vores kognitive evner, forbedrer hukommelse og koncentration. Det stimulerer hypofyse, det endokrine system, og hjælper også mod søvnløshed. Ofte kan vi se denne mudra bruges under meditation.

Vaya Mudra - Videns Mudra

Denne mudra elle frigiver overskydende luft fra maven og kan være gavnligt for mennesker der lider af kroniske sygdomme, såsom rheumatoid arthritis, Parkinsons, lammelser i halshvirvelsøjlen og iskias.

Gå til næste side for at finde ud af mere.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x