logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Han klagede over sin kone, fordi han aldrig fik tak for hjælp i huset. Da hans kollega hørte dette, svarede han på en fantastisk måde.

"For nylig blev jeg opsøgt af en ven. Vi er begge gift, har børn, arbejder en masse, så vi har ikke rigtig mulighed for at stille og roligt bare sidde med en øl og snakke om de gamle dage. Den dag blev det kun til hurtig kaffe, fordi han var i området.

Jeg var lige kommet hjem fra arbejde, min kone havde en aftenvagt, hun havde lavet middag, men hun kunne ikke nå at vaske op. Så jeg inviterede min ven til køkkenet, og ikke til stuen, fordi jeg troede at jeg hurtigt kunne vaske op men jeg lavede kaffe. Han kiggede på mig som om jeg talte til ham på kinesisk. Virkelig? Jeg har for anden uge i træk vasket gulvet derhjemme, og min kone gider ikke engang at takke mig. "

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Jeg blev mere og mere overrasket mens jeg lyttede til min ven klage over sin kone. Det viste sig at han ikke hjælper hende hjemme hver dag, så det at vaske gulvet er faktisk en stor bedrift. Jeg kunne ikke klare det længere og spurgte min ven, om hvornår han sidst havde takket sin kone for at have gjort rent i huset, vasket tøj, strøjet det, og sendt børnene i skole. "Har du sagt tak til hende?" Han kiggede på mig forvirret, og jeg tilføjede:
Jeg kan ikke hjælpe min kone, fordi min kone ikke har brug for hjælp. Hun har brug for en partner.
Vi har begge arbejde og arbejder begge hjemme.
Jeg hjælper ikke min kone til at tage vasketøjet, fordi jeg også har brug for rent tøj.
Jeg hjælpe ikke kone med at lave mad, fordi jeg også ønsker at spise.
Jeg hjælpe ikke min kone med opvasken, fordi jeg også har brug for noget at spise fra.
Jeg hjælpe ikke min kone opdrage vores børn, fordi det også er mine børn og mit ansvar.

Tak for at vaske gulvet? Tror han for alvor at han gjorde noget fantastisk? Forlanger han et tak? Hvorfor takker han ikke sin kone for hendes hus holderi, vaskeri, rengøring og madlavning? Måske er han så vant til det faktum, at ikke gøre noget derhjemme, at det forekommer ham, at alt sker af sig selv?

Måske kan han næste føler sig hjemme i hjemmet, ikke som en gæst på et hotel, som bare kommer for at spise, sove og vaske sig. Lad ham føle sig hjemme . "

Hver mand burde tage dette til sig! Del dette.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x