logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Denne 5 minutters øvelse vil gøre at ryg smerterne forsvinder og din talje vil være tyndere allerede efter nogle dage!

I løbet af 10 års praksis som en akupunktør, har Toshiki Fukutsuji udviklet en simpel metode, der korrigerer kropsholdning, slanker taljen og giver en slank mave. Hans bøger har solgt millioner af eksemplarer i Japan alene og langsomt begynder de at erobre det vestlige marked.

Øvelsen som Fukutsuji er kommet med er sikker, selv for folk med rygsmerter. Med regelmæssig motion, glide rygsøjlen ind på sin plads, og musklerne i ryggen og maven styrkes.For at kunne udføre øvelsen, skal du først rulle et håndklæde i sammen og sikre enderne med tape eller snor, så det ikke vikler sig ud. Læg det på en flad, hård overflade, fortrinsvis på gulvet. Sofaer og senge er ikke egnet, fordi de er for bløde. Så det under dig på gulvet, så at håndklædet ligger i højde med navlen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Stræk dine ben og sprede dem til dine skulders bredde. Hold dine hænder bag hovedet, vend hænderne, så de er rettet mod undersiden af underlaget og lillefingeren rører ved den anden. Denne position kan i starten være ubehagelig, endda smertefuld, så hold den så længe du kan. Med tiden vil du være i stand til at holde den i fem minutter.

Gentag dette tre gange dagligt, og efter to uger mærker du forskellen i ryg og livvidde!

Del dennee strålende og enkle metode med familie og venner på Facebook!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne