logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Politiet giver gode råd – dette enkle trick kan redde dit barn!

Enhver forælder er vist bange for at miste sit barn, når de er på et sted med mange mennesker. Ydermere har enhver vist prøvet for et øjeblik at miste den lille af øjesyn, med et kort panikanfald til følge, inden det viste sig, at barnet alligevel var der. Det kan desværre ikke helt undgås. Børn må lære, hvordan de skal opføre sig i sådan en situation. Man skal imidlertid huske på, at det også er en stressende oplevelse for dem, og de kan ikke altid overskue situationen.

Det er netop derfor at politiet i Clovis i Californien på sin Facebookprofil har offentliggjort disse tricks.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Skriv altid dit telefonnummer på barnets håndled. Skriv ikke dets navn eller nogen andre oplysninger. Sørg for at nummeret bliver siddende, ved at bruge en farveløs neglelak.
Når man tager barnet med til et sted med mange mennesker, bør vi altid tage et billede, sådan at vi om nødvendigt kan overlade det til andre. Så ved de, der ser billedet, nøjagtigt hvordan barnet var klædt på og så ud, den dag det forsvandt.
Disse to enkle trick hjælper det fortabte barn med hurtigt at blive "returneret" til de bekymrede forældre. Husk at dele dette med familie og bekendte på Facebook!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne