logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

I de sidste to uger har hun hver dag indtaget et glas af en hjemmeblandet drik på fastende hjerte. Effekten ses med det blotte øje!

I har helt sikkert alle sammen hørt om, at både æbleeddike og natron har glimrende indflydelse, ikke bare på vores udseende, men også på vores helbred. Og hvad siger I til en forbindelse af de to ingredienser? :)

Æbleeddike er en kilde til sundhed og skønhed! Den indeholder vitamin A og B, fedtsyrer, kalium, zink, svovl, og jern ... Takket være den store mængde svovl hjælper æbleeddike med detox af organismen, samtidigt med at stofskiftet forbedres. Den virker vanddrivende, så vi slipper af med vores vandoverskud, samtidigt med at niveauet for dårlig kolesterol sænkes. Det er vist ikke nødvendigt at tilføje, at takket være de i æbleeddiken indeholdte vitaminer og mineraler bliver huden mere elastisk og skinnende? :)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det er værd at vide, at æbleeddike og natron har modsatte pH-værdier, så en forbindelse mellem disse ingredienser skader helt sikkert ikke, men kan på den anden side hjælpe en hel masse!

I skal bruge:

- en glas varmt vand,
- en skefuld æbleeddike,
- en knivspids natron.

Det hele skal blot blandes grundigt.

Man kan drikke fra et til tre glas dagligt, om morgenen ubetinget på fastende hjerte, og senere 2-3 timer inden måltidet. Det er også værd at vente en time efter at have drukket vand med eddike og natron, inden vi spiser noget. Se bare, hvordan vægten rasler ned, og i vil føle jer fyldt med ny energi.

Værd at dele med andre!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x