logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Gør aldrig dette, efter at du har vasket hænder; i værste fald kan det føre til kræft, hjertesygdomme, sukkersyge og andre lidelser ...


Efter at have vasket hænder, eller hvis der ikke har været mulighed for dette, er der mange mennesker, som anvender desinfektionsvæske. Vi ønsker at have rene hænder, fri for bakterier. Det viser sig imidlertid, at dette kan skade vores helbred, i stedet for at hjælpe det!


Mange forskere advarer mod overdreven brug af sådanne væsker. Årsagen er det faktum, at væsken eliminerer både de skadelige bakterier og de ”gode”. Som følge heraf begynder infektioner, som er modstandsdygtige mod antibiotika, at spredes.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook


De nyeste undersøgelser viser, at desinfektionsvæske øger risikoen for at skadelige substanser kommer ind i vores organisme gennem huden. En af disse substanser er bisfenol (BPA), som anvendes i produktionen af plastikflasker. BPA forstyrrer hormonproduktionen, hvilket kan føre til flere forskellige sygdomme, så som infertilitet eller sukkersyge. Samtidig svækkes vores immunsystem. Det er blevet bevist af forskere fra Michigan Universitet.

Hvis vi ikke kan undgå at anvende desinfektionsvæske, bør vi i det mindste vente et stykke tid, inden vi begynder at spise.
Et naturligt alternativ er olie fra tetræet. Den har en bakteriebekæmpende, svampebekæmpende og virusafvisende virkning.


Vi skal selvfølgelig ikke gå til yderligheder. Lejlighedsvis brug af desinfektionsvæske fører sikkert ikke til nogen sygdomme, men som med alt her i livet – man skal ikke overdrive! Glem ikke at dele denne artikel. Kilde: Uniwersytet Michigan

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne