logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Manden var knust efter tabet af sin ene kat. Så en dag, modtog han et brev sat fast i halsbåndet på den resterende, og det var chokerende…

Tabet af et elsket kæledyr kan ofte sammenlignes med tabet af en man har kær. Scott Ewel mistede for nyligt en af sine katte - Bear. Det viste sig dog, at det ikke kun var ham som savnede ham. Dette brev fra en komplet fremmed overraskede ham.Bear og hans bror Misiek var begge udendørs katte. De gik ofte rundt i nabolaget hele dagen, men de kom altid hjem til sidst. En dag kom Misiek hjem alene… Det viste sig at Bear var blevet ramt af en bil. Scott var helt ødelagt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Efter et par uger opdagede han en besked gemt under halsbåndet på Misiek. Overrasket, begyndte han at læse:
“Kære ejer,
Jeg er din nabo fra fire huse ned. Jeg er også en ven af dine katte, de er begge kommet hjem til mig i månedsvis og har holdt mig ved selskab. En af dem, den store af dem, er holdt op med at komme. Er alt okay? Jeg er meget bekymret. Han er en kærlig kat og jeg håber at han er okay.”
Scott svarede omgående sin nabo og fik viderebragt de sørgelige nyheder. Efter et par “katte” beskeder, mødtes naboerne og blev venner.

Smuk historie, ikke? Del dette!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x