logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Et kamera blev installeret i en børnehave. Det der skete efter bare 30 minutter er rædselsfuldt!

Enhver forælder der efterlader deres barn i børnehaven, forventer at barnet vil være i sikkerhed der,

have det godt med jævnaldrende, spiser sundt og måske lærer noget nyt. Uheldigvis, er det nogen gange bare ønsketænkning…

I en børnehave i Pennsylvania opstod en chokerende situation. Den 52-årige ansatte, Sarah Gable, havde åbenbart fået nok af sit arbejde… Utålmodigt skubbede hun en bare 4-årig ned af trappen.

Heldigvis blev det opdaget af lederen på stedet, Sawayne Tavares, som ved et rent tilfælde var ved at tjekke om det nyinstallerede kamera virkede. Da Sarah fik øje på kameraet, tog hun omgående barnet i hånden og lod som om intet var sket. Optagelserne var der dog stadig, og politiet blev kontaktet.

På nuværende tidspunkt afventer børnehaven en dom i retten. Der skete heldigvis ikke noget med den 4-årige, ikke andet end et par forskrabninger på knæene. Men… Hvem ved hvor mange gange det er sket før kameraet blev installeret…Kære forældre! Vær ikke blege for at sikre at jer at jeres barn er i gode hænder og bliver behandlet ordentligt. Det er bedre at være på forkant end at være et offer.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x