logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Sygeplejersken faldt i søvn i stolen i skønhedssalonen. Det, som frisøren så på hendes sko, gav hende noget at tænke over.


Ashley Bolling er fuldblods frisør. De mennesker, som besøger hende i hendes salon i Kentucky, USA, er ikke bare hendes kunder.

Ashley lærer deres historier at kende hver eneste dag, hun hører om deres problemer, og også om vigtige begivenheder i deres liv. Denne kundes historie lærte hun imidlertid at kende på hendes... sko!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Mens jeg arbejdede med den udmattede og sovende sygeplejerskes hår, oplevede jeg en form for åbenbaring. Min kunde havde arbejdet hele natten, og havde ikke haft mulighed for at komme hjem, inden aftalen med mig. Selv om hun ikke havde sovet, lykkedes det for hende at komme ind i en butik, og tage morgenmad med til mig. Da hun faldt i søvn, lod jeg hende forsigtigt hvile sit hoved mod min mave, og fortsatte med at lave striber i håret. Det var der, jeg lagde mærke til hendes sko.

Jeg begyndte at tænke på, hvor mange kilometer hun mon havde tilbagelagt i dem. Hvad de havde gennemgået. Blod? Tårer? Ind og ud af patienternes stuer. Jeg spekulerede over, hvor mange timer hun havde haft dem på, mens hun i bogstaveligste forstand reddede livet for de mennesker, som vi elsker, og holdt hånden på de mennesker, som ikke længere havde kræfter til at kæmpe. Da hun imidlertid faldt i søvn i min stol, med fødderne på fodstøtten og telefonen på skødet, fik jeg chancen for at tage mig af hende. Om det så kun var for nogle timer.

Jeg følte mig stolt over, at jeg havde mulighed for at tage mig af en så hårdtarbejdende og inspirerende kvinde, som jeg kan kalde en veninde. Jeg har altid haft en enorm respekt for dagligdagens superhelte, og jeg er stolt over, at jeg for mange af dem er som en søster, datter, niece, veninde og frisør. Der ser I, hvor højt I er værdsatte, I uerstattelige og elskede!


Nogle smukke ord, som er rettet til alle sygeplejersker, der til daglig beskæftiger sig med de, som ikke er i stand til at tage sig af sig selv. Hvis I er enige i det brev, som frisøren skrev, så del absolut denne post på Facebook!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x