logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Sekunder inden sin død smed hun sin nyfødte ud af vinduet. Når du finder ud af hvorfor, så forstår du at du nok havde gjort det samme.

I en lille by I Illinois, I USA, kender alle hinanden. Det var her, I denne stille by, at den 21-årige Shelby Ann Carter boede med sin forlovede og familie. I januar dette år, kom hendes første barn til verden – en datter kaldet Keane.

Januar d. 30, dagen efter hendes 21ende fødselsdag, blev en tragisk dag. Shelby var alene hjemme da hun ringede til alarmcentralen. Skræmt, fortalte hun personen I den anden ende, at hendes hus var I brand og at hun næsten ikke kunne trække vejret på grund af røgen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Redningsfolkene fandt Shelby på anden sal – død. Kvinden døde af kulilte forgiftning. Keane blev fundet udenfor huset I sit barnesæde. Hvordan kan det lade sig gøre? På trods af den livsfarlige situation, brugte Shelby de sidste minutter af sit liv fokuseret på at redde deres barn. Hun satte barnet I barnesædet og kastede hende ud af vinduet, for at beskytte hende mod branden. Hun ofrede sit liv for deres barn.

Lægerne tog sig omgående af lille Keane, som udover lidt forbrændninger, viste sig at være sund og rask. Hun blev udskrevet fra hospitalet samme dag og placeret I familiens pleje. Efter denne tragedie, gik hele byen sammen og besluttede sig for at betale for genopbygningen af den stakkels families hjem.

Selvom Keane aldrig vil lære sin mor at kende, vil han vokse op med viden om at hun elskede ham mere end livet selv. Glem ikke at dele denne rørende historie.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x