logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Ingen forstod hvorfor denne mand købte blomster til sin eks-kone - indtil han afslørede denne smukke årsag.

At være en enlig forælder er aldrig nemt. De daglige pligter som far, arbejdet og hjemmets pligter begynder hurtigt at hobe sig op og overlappe hinanden. Det er derfor Billy - en single far i USA - besluttede at huske alle på hvor vigtigt det er at støtte andre enlige forældre.

Billy er blevet skilt fra sin kone for nyligt, moren til hans to sønner. Fordi hendes fødselsdag var lige på trapperne, besluttede han at gøre noget godt for hende. Ikke fordi han forventede at få noget tilbage, men bare for at vise sine sønner hvordan deres mor skal behandles og være et godt eksempel.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Billy skrev på Facebook:
Det er min ekskones fødselsdag. Det er derfor jeg stod tidligt op, købte hende blomster, et fødselsdagskort og hjalp drengene med at lave morgenmad til hende. Som sædvanlig bliver jeg spurgt, hvorfor jeg gør alt det, når vi nu er skilt. Så jeg besluttede at forklare det.
Jeg opdrager to unge mænd. Som et forbillede for dem, er måden jeg behandler deres mor på med til at påvirke hvordan deres opførsel overfor kvinder bliver når de vokser op. For mig er det faktum, at vi er efter en skilsmisse ikke ensbetydende med at jeg ikke kan huske min eks-kones fødselsdag. Hvis du ikke er et godt eksempel for dine børn, så skal du se at blive det!
Vær den bedste du kan være og giv dine børn et godt forbillede at se op til. Det er meget vigtigere end dine personlige følelser overfor din tidligere partner.
Opdrag gode mænd og stærke kvinder. Verden har brug for dem nu mere end nogensinde.


Er du enig? Glem ikke at dele!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x