logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Chefen bar en udklædning ind på en af sine caféer - hvad han hørte fra en af sine ansatte ændrede hans planer fuldstændigt!

Deanna er mor til to og arbejder til dagligt på caféen The Coffee Bean and Tea Leaf. Hendes liv er ikke nemt, men dette job giver hende mulighed for at tilbyde sine børn et ordentligt liv. Hendes liv blev dog ændret fuldstændigt, den dag hun blev bedt om at lære en ny-ansat op.

Deanna havde ingen mistanke om at den ny-ansatte, var ingen ringere end den øverste chef for café kæden som deltog i programmet Undercover boss. Forklædt som en ny-ansat arbejder, ville han se hvordan de gjorde i denne franchise til dagligt, hvordan de ansatte opførte sig og fornemme den generelle atmosfære.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

John Fuller i sin udklædning som en ny-ansat startede sin første dag på sit nye arbejde. Deanna stod for træningen. John forsøgte at være den værst mulige arbejder, for at provokere kvinden. Deanna derimod, var meget tålmodig og forsøgte at hjælpe hende så godt hun kunne. Hun viste sig hurtigt at være en mønsteransat. Altid rolig, varmhjertet, hjælpsom, tålmodig og med et smil. Efter bare et par timers arbejde sammen, hvor hun snakkede med John, fortalte hun ham at det var svært for hende at få tingene til at hænge sammen, som single-mor med to børn. Fornyligt døde hendes far, som ellers hjalp hende med at betale regningerne. For at det ikke skulle være nok, så havde hun netop opdaget at hun led af kræft i leveren.

Efter at have hørt Deannas historie, smed han udklædningen væk og afslørede hvem han virkelig var. Han var så rørt over det mod og den kampgejst hun havde, at han prompte tilbød hende 20.000 dollars for at betale hendes studier og yderligere 40.000 dollars til at dække hendes børns skolegang.

Denne mand er et perfekt eksempel på en leder som bekymrer sig for sine ansatte. Alle burde følge hans eksempel. Vær sikker på at dele denne artikel!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x