logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hvad denne mor fotograferede på døren til vuggestuen har skabt røre overalt på nettet!

Sådan en ting som et par perfekte forældre, det eksisterer nok kun I eventyr – Alle kan nogle gange have brug for et øjeblik til at stresse af fra børnene. Den ene måde er at ringe til en ven eller scrolle igennem Facebook. Vores telefon er blevet en slags vindue til verden, især for forældre. Desværre, så kan overforbrug være dødsensfarligt.

Når vi ser forældre som foretrækker at fokusere på deres telefon istedet for at holde øje med deres børn – så begynder man rigtigt nok at bekymre sig.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

De ansatte I en børnehave I Houston, Texas, ser ofte sådanne scener når forældrene kommer for at hente deres børn. Så de besluttede at hænge denne seddel på hoveddøren. En mor, Juliana Farris Mazurkiewicz, tog et billede af sedlen og lagde det på Facebook. Morens post er allerede blevet vist mere end en million gange!

Du henter dit barn!

STOP MED AT STIRRE NED I DIN TELEFON !!!

Dit barn har glædet sig til at se dig hele dagen! Tror du det er spændende når du er mentalt fraværende?

Vi har set børn der forsøger at give deres forældre resultatet af en hel dags arbejde, men de snakkede bare I telefon. Vi hørte en barn græde – Mor. Mor. Mor... - Og moren havde al sin opmærksomhed fokuseret på sin telefon istedet for sit barn. Det er forfærdeligt.

Stop med at stirre på din telefon !!Nogle af forældrene kunne ikke lide tonen I brevet, men langt størstedelen, havde en positiv reaktion. Enhver fornuftig forælder forstår at man ikke kan ignorere sit barn og udsætter dets sikkerhed for fare ved at være for tæt knyttet til sin telefon. Er du enig? Del!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne