logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

De efterlod ham I vejkanten lige efter fødslen. Men det værste er, at det hverken var det første eller sidste offer.

Det var en varm dag. Føreren af en lastbil, på vej igennem byen Udaipur I Indien, stoppede et øjeblik I vejsiden for at hvile sig. Det var her at han så et liggende dyr. I mange dage havde de været uden regn, så han var overrasket over at se dyret være helt vådt. Det viste sig at kalven netop var kommet til verden. Chaufføren vidste allerede hvad han måtte gøre.

Manden rapporterede det omgående til dyrevelfærdsorganisitionen “Animal Aid Unlimited”. Desværre er det ikke første, og bestemt ikke sidste, sag som denne I deres karriere. Metoden med at adskille kalven fra moren fortsætter I bedste velgående over hele verden.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Mælkeproducenter efterlader unge kalve, for ikke at miste en dråbe mælk. Desværre gælder for disse mennesker, kun penge og gevinst. Da de frivillige gav kalven mælk, ville den lille stakkel slet ikke give slip på flasken igen. For alle der, var det tydeligt at han ikke engang havde prøvet mælken fra sin egen mor.

Dil, som kalven blev kaldt, betyder på Hindi “hjerte” og passer perfekt til den lille bandit! To måneder senere var han ikke til at genkende – glad, energisk og konstant på jagt efter en til at klø ham bag øret :)


På videoen ser du historien om Dil, du kan med fordel springe frem til 03:00, hvor de bedste scener med ham der leger med sine nye venner på internatet er. Et lykkeligt dyr er et smukt syn!

Forfærdelig oplevelse! Del den – lad andre vide hvordan det foregår...

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne