logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Det som denne mor gjorde mod sin nyfødte er forfærdeligt, men det er svært ikke at have medfølelse med hende...

August 18, 2016. I det russiske Krasnoyarsk opstod en situation som ville være nemmest bare at beskrive som chokerende – Moren efterlod sit eget barn. Livet er dog ikke så simpelt, og man kan ikke bare dømme nogen uden at kende hele situationen, som vi vil fortælle mere om nu.

En 83-årig mand fandt en nyfødt efterladt I græsset. Pigen var svøbt I et lyserødt tæppe. Den ældre mand tog hende med hen til et børnehjem. Der, efter at være blevet undersøgt, fortalte lægen at barnet var sundt og raskt. Hun var kun en uge gammel. Der var ingen tvivl om det, for I tæppet fandt de også et brev...

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Moren som havde efterladt pigen skrev: “Tilgiv mig, men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Min datter er meget rolig og sund. Hendes navn er Uljana. Hun blev født d. 12 August og er allerede blevet vaccineret. Dette er det værste jeg nogensinde har gjort I mit liv. Jeg lover, jeg kommer tilbage efter hende, men lige nu har jeg intet andet valg. Vi har sovet på gaden..”

Ingen troede på at moren ville komme tilbage efter Uljana. Næste dag tilbød adskillige par at adoptere pigen. Alle ville kramme det kun 1-uge gamle barn... Overraskende nok, fire dage senere, dukkede en ung kvinde op på børnehjemmet og hævdede at være mor til Uljana – hun ville gerne have sin datter tilbage! Historien om Natalji er meget deprimerende..Natalja kom til Kasnojarksa I jagten på arbejde. Hun fandt også kærlighed og blev gravid.. Hendes partner var ikke klar til sådan en opgave. Han sagde til hende “Få en abort”, og da hun nægtede, forlod han hende og det ufødte barn.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne