logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Se, hvad denne bedstefar gjorde, da hans barnebarn fik et hysterisk anfald på et offentligt sted – det er helt utroligt!

Der sker nogen gange, at barnets foretrukne tidsfordriv er at gå os på nerverne. Det kan ske under en spadseretur, eller i en butik; vi kender aldrig dagen eller tidspunktet på forhånd. Hvordan bevarer man roen, når barnet får et hysterisk anfald på et offentligt sted? Denne bedstefar fandt svaret. Læs videre!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

En tilfældig kvinde i et supermarked var vidne til en forholdsvis ubehagelig scene. Hun så en bedstefar, som var i gang med at købe ind sammen med sit barnebarn, som var et sted i 5-6 årsalderen. Det ville der ikke være noget usædvanligt ved, hvis det ikke var for knægtens optræden. Han råbte, at han ville have en chokoladebar, og han lod sig ikke tale fra det. Det var det samme, hver gang de kom ind til en ny række hylder – køb mig en juice! Køb mig en cola! Køb mig nogle chips! – råbte han grædende.
I mellemtiden foretog bedstefar de planlagte indkøb, og gentog hele tiden rolig - Rolig Albert, vi skal ikke være her så længe. Bare vær rolig. Vær modig.
Ved kassen begyndte den lille urostifter at smide varerne fra indkøbsvognen ned på gulvet. Med stoisk ro gentog bedstefaren - Albert, Albert. Rolig. Lad være med at blive nervøs. Vi er hjemme om fem minutter.
Kvinden blev så imponeret over den ældre herre, der havde en så fantastisk selvkontrol, at da han var i gang med at putte indkøbene ind i bilen, gik hun hen til ham og erklærede:
- Ved De hvad, det er måske ikke min sag, men jeg ville gerne sige, at jeg er forbløffet. Jeg ved ikke, hvordan De bar Dem ad med at være så rolig. De er ganske usædvanlig! Albert er meget heldig, at han har sådan en bedstefar.
Mange tak Frue – svarede manden med et smil – men det er mig, som er Albert. Den lille satan hedder Steve.

Var det ikke en sjov historie? Glem ikke at dele den med jeres bekendte!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x