logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Da hans sønner begyndte at råbe, at han skulle standse bilen, vidste han ikke, hvad det drejede sig om, men et øjeblik senere var han stolt som en pave!

Det er sådan nogle børn, alle forældre drømmer om! Daniel Medina og hans kone, som bor i den amerikanske by, Milwaukee, kan være stolte af deres sønner. Den tiårige dreng og hans fire år yngre bror viste, at de vokser op til at blive fremragende mennesker!

Daniel var på vej hjem i sin bil, og hans børn befandt sig på bagsædet. På et tidspunkt begyndte drengene at råbe, at han skulle standse bilen. Han kørte forundret ind til siden, og drengene hoppede ud af bilen, og løb hen til bagagerummet. For alle tilfældes skyld havde Daniel indtil da altid kørt rundt med en sneskraber, og det var den, brødrene greb ud efter.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det viste sig, at den tiårige og hans seksårige bror havde set en handicappet mand i en kørestol, som uden større held var i gang med at rense sin kørestol for sne. De begyndte med det samme at hjælpe ham.

Daniel kunne simpelt hen ikke lade være med at offentliggøre det billede han tog af situationen, sammen med tilføjelsen: et fantastisk øjeblik for mig som far. Jeg er stolt af dem.

Et stort tillykke herfra for at have sådanne fremragende sønner!

En flot holdning! Værd at dele dette.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne