logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Jeg vidste ikke, at en saltlampe har så mange positive funktioner! Kender DU dem alle sammen?

Det er almindelig kendt, at salt (i begrænsede mængder) er sundt og vigtigt. Men ved du, at salts positive egenskaber også virker i form af saltlamper? Som du sikkert ved, er alt i vores omgivelser positivt eller negativt ladet. Positive ioner kommer primært fra teknisk udstyr, så som mobiltelefoner, computere og skærme. I naturen forekommer de ikke i så store mængder, og derfor er vores krop ikke i stand til at neutralisere dem så hurtigt. I et lidt større perspektiv udsætter de vores organisme for unødvendigt stres, hvilket kan føre til angstanfald, kvalme og panikanfald.

På den ene side er det tilstrækkeligt at tilbringe en masse tid på et sted, hvor der ikke er nogen elektronik; på den anden side er det ikke alle, som kan tillade sig dette. Heldigvis eksisterer der et helt enkelt alternativ til en beskeden pris: saltlamper. Takket være dem er du i stand til at mildne mange stresfaktorer i din daglige tilværelse.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Saltlamper renser luften
Saltlamper har en meget intensiv gennemtrængen af negativt ladede ioner, som endog kan dræbe bakterier, hvilket gør, at luften renses for giftstoffer. Det betyder, at den luft vi indånder er langt sundere.

Den bekæmper sygdomme
Den elektromagnetiske forurening som omgiver os hele dagen, har indflydelse på vores immunsystem, forhøjer blodtrykket og fremkalder kræftsvulster. Netop denne farlige stråling modvirkes af saltlamper. Mange mennesker, som klager over kronisk hovedpine, observerer ligeledes en betydelig forbedring i livskvaliteten.

De neutraliserer de positivt ladede ioner
Ovenfor beskrev vi, hvor voldsomt vi i vores dagligdag er omringet af positivt ladede ioner. Saltlamper bekæmper aktivt de positive ioner, og giver en god stråling. På denne måde bliver de negative effekter i det mindste mindsket, og vores organisme kan endelig slappe af. Metoden virker bedst, hvis I har en stor lampe anbragt på et centralt sted i lejligheden, eller flere små på forskellige steder.

Du kommer til at føle dig bedre tilpas
Saltlamper dræber ikke bare bakterier og eliminerer positive ioner, men indeholder også 84 forskellige mineraler, som har en positiv effekt på vores selvværd. De regulerer vandbalancen og forstærker knoglerne. Alt dette gør, at vi får et højere selvværd.

Saltlamper gør, at vi har mere energi
Negative ioner hjælper ikke blot til et bedre selvværd, men også på den aktive blodtilførsel til hjernen. Din tankevirksomhed bliver mere opmærksom, og dermed bliver du bedre til at koncentrere dig. Og en opmærksom hjerne har selvfølgelig også en positiv effekt på organismen. Det giver en betydelig forøgelse af den daglige livskvalitet.

Du kommer til at sove bedre
Hvis du kun kan opstille en saltlampe, så er det bedst, at den står i soveværelset. Mineraler og negativt ladede ioner hjælper dig med at sove hurtigere og dybere.

Hvem skulle have troet, at sådan en lampe kan gøre en så stor forskel. Hver enkelt af os, som på et eller andet tidspunkt har prøvet at rejse væk fra byen, for at slappe af fra den daglige trummerum, har oplevet tilsvarende effekter. Nu kan man også nå de resultater derhjemme. Prøv det, du vil blive overbevist! Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du slipper af med stres, og du vil observere, at du bliver mere rolig. Del denne post med dine nære, sådan at også de kan gøre sig bekendt med en enkel metode til at øge livskvaliteten!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne