logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Her er årsagerne til, at du aldrig mere køber levende juletræer ... (med et enkelt ord: INSEKTER)

Julen er for mange af os den bedste på året. Vi tilbringer tid med venner og familie, spiser lækker julemad, og til juledagene dekorerer vi vores hjem. Det hele er smukt! Selvfølgelig så længe vores smukt dekorerede hjem ikke bliver angrebet af uindbudte gæster. Og her taler vi ikke om de enkelte familiemedlemmer, som vi helst vil være fri for – det drejer sig om små dyr.

Der er mange mennesker, som ikke er klar over, at problemet også er aktuelt om vinteren. Når alt kommer til alt er det koldt udenfor. Netop derfor søger insekterne imidlertid mod varmere opholdssteder, og ofte finder de dem i vores hjem! Insekter som lever i træer er imidlertid i dvale, når temperaturerne er lave. Når de så kommer ind i et varmt lokale, vågner de til live. Hvis du har et kunstigt juletræ, behøver du formodentligt ikke bekymre dig om insekter. Hvis du imidlertid foretrækker et levende træ, viser vi, hvad du skal lægge mærke til!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Indkøb af juletræet er en yndlingstradition i de fleste familier, og et kunstigt træ kan ikke sammenlignes med at have et levende, duftende træ. Vær imidlertid opmærksom på træets beboere – eksempel nedenfor:

Det man oftest møder er bladlus.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne