logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Ringen og det lille kort bag vinduesviskeren skræmte kvinden. Årsagen er chokerende.

For at være sikker, er det altid nødvendigt at holde øje med omgivelserne. Heldigvis var det nøjagtigt hvad hovedpersonen i denne historie gjorde, da hun bemærkede, at nogen på en tom parkeringsplads havde besluttet at køre mistænkeligt tæt på hendes bil. Drevet af et overlevelsesinstinkt kørte hun væk fra parkeringspladsen, og først på et sikkert sted opdagede hun, at der sad noget bag vinduesviskeren.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

I en lille folietaske fandt hun en ring og et kort notat. Netop sådan overfalder bortførere, som beskæftiger sig med menneskehandel, deres ofre. Hvis kvinden var stået ud af bilen, for at se hvad hun har siddende bag vinduesviskeren, ville hun være blevet bortført i løbet af de få sekunder, det tog hende at læse notatet.

Vi tror aldrig, at sådan noget kan overgå netop os eller vores familie og venner, det er imidlertid desværre ikke muligt at forudse tragedier. Så vær opmærksomme, og læg mærke til mistænkelige biler og personer. Del venligst denne post, sådan at jeres nærmeste vedblivende kan føle sig sikre!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne