logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hund efterladt på perronen, og sammen med den en kuffert; du vil ikke tro dine egne ører, når du hører, hvad der var i kufferten!

De rejsende i byen Ayr i Skotland fik en interessant overraskelse på perronen på byens station. På vej til toget blev de hilst af synet af en hund med en kuffert. Hunden Kai er en hund af racen Shar Pei, som fastbundet til et gelænder blev fundet på perronen.

De forbipasserende anmeldte hurtigt det usædvanlige syn til stationspersonalet. I kufferten blev der fundet en pude, mad og en skål. Stationspersonalet kontaktede omgående den skotske dyreværnsforening, som konstaterede, at hunden er udstyret med en chip. Det hjalp imidlertid ikke meget, eftersom de oplysninger der her var anført var forældede. Det lykkedes imidlertid at nå frem til den kvinde, som havde forladt hunden.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Finn Rayner, 39 år gammel og fra Aberdeenshire, fandt et tilbud om salg af en hund på den populære køb- og salg hjemmeside Gumtree; da den imidlertid ikke lignede det dyr, hun havde set på billedet, besluttede hun sig for af efterlade hunden. Kvinden så ikke noget galt i sin opførsel, og forklarede, at da hun så på den, vidste hun, at det ikke var hendes hund.

Heldigvis for Kai nåede dens historie hurtigt frem til medierne, og adoptionstilbud fra hele verden begyndte at oversvømme dyreværnsforeningens kontor, som havde overtaget ansvaret for den firbenede. Blandt hundredvis af villige valgte organisationen en 52-årig kvinde fra Newton Mearns.

Her kan I se Iana Russell – hundens nye ejer sammen med kufferten. Kai og Ian blev omgående gode venner, og er siden da sammen hele tiden.

Kais historie er desværre ikke et enkeltstående tilfælde, og omkring 4000 dyr bringes årligt til dyreinternaterne – det er 6 hunde og 5 katte hver dag!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne