logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den 22-årige havde 4 timer tilbage at leve i, og en enkelt drøm. Det, som den døendes veninde satte i gang, forbløffede absolut alle!

Historier af denne type minder os om, at livet er kort, og at det simpelt hen drejer sig om at leve det på en god måde! Den australske Kia Lettice fik kun 22 år til at leve sit liv. Igen i december kom pigen på hospitalet. Hun havde længe kæmpet med kræften. Hendes organisme var udmattet, lige så meget af sygdommen selv, som af den aggressive behandling. Desværre gav endnu en gang kemoterapi ikke nogen effekter. Lægerne besluttede sig da til at fortælle hende noget frygteligt, hvilket motiverede hendes veninde til denne usædvanlige aktion!

Kia har i mange år været fast tilknyttet patient på det onkologiske hospital i Sidney. På trods af sygdommen mistede pigen ikke sit gode humør, og gentog smilende, at hun nok skulle sørge for at blive gift med en af de to repræsentanter for hendes yndlingssport - rugby.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da lægerne fortalte pigen, at kemoterapien ikke var lykkedes, og hun kun havde få timer tilbage at leve i, skrev hendes veninde, Mahalia Murphy, med det samme på Facebook, på væggen hos de to sportsfolk, som den døende Kia beundrede mest:

Akut bøn! Ville en af jer være i stand til at glæde min veninde? Hun ligger på Prince of Wales Hospitalet, og i henhold til lægerne dør hun indenfor 4 timer. Hun har altid drømt om at møde Greg Inglis eller Beau Ryan. Lad mig høre fra jer, jeg vil være evigt taknemmelig.

Allerede efter to timer var Beau Ryan på vej til hospitalet! Kia var ikke i stand til at tro på, at hun endelig lærte den mand at kende, som hun i mange år havde været småforelsket i, og som hun beundrede. Ryan tilbragte en halv dag på hospitalet. Lægerne troede ikke deres egne øjne – deres patient fik en enorm energiindsprøjtning, som satte hende i stand til at overleve nogle dage endnu, på trods af de dystre forudsigelser!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne