logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Det, som denne hvalp blev udsat for, er frygteligt! Vi håber, at de børn møder deres velfortjente straf!

Der er intet, der kan få os så meget op i det røde felt, som når vi oplever grundløs aggressiv adfærd og had mod andre. Uanset om det drejer sig om et menneske, eller om et dyr, så bør en så brutal adfærd være strafbar! Denne gang var offeret en hundehvalp. En gruppe børn besluttede, at det er rigtig god underholdning at se, hvordan et dyr lider, når det er effektivt limet sammen med "Super glue". Den lille hund kunne ikke bevæge sig, og blodet holdt op med at løbe rundt ... I sidste øjeblik blev hvalpen reddet af gode mennesker, men dens tilstand er fortsat kritisk. Dyrlægerne tør ikke sige, om det lykkes at redde den ...

Den 31. oktober 2016 ankom en gruppe frivillige til dyrlægen sammen med Pascal. Hvalpen var totalt dækket med lim, og kunne ikke bevæge sig, trække vejret eller spise ... Dyrlægen forklarede, at hunden havde enorme problemer med blodomløbet. Dens tilstand er kritisk, men situationen bliver langsomt normal.

Det kunne have været undgået. Forældrene skulle bare have opdraget deres børn ordentligt, sådan at de aldrig kom på ideen om at torturere et dyr! Pascal blev offer for en gruppe børn, som kedede sig, og som syntes at limlegen var årets bedste ide.

Lad bare alle børnerettighedsforkæmpere sige, hvad de har lyst til, men vi tror ikke på, at et barn der er i stand til at gøre den slags, vil vokse op og blive et godt menneske, med mindre barnet får en adækvat straf og forstår hvad det har gjort.

PS. Vi advarer om, at videoen vækker stærke følelser! Der sker ikke noget tragisk på den, men synet af Pascal får en til at tænke sig om. Måske kan den optagelse være med til, at folk (særligt børn!) holder op med at udøve den slags rædsler.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Vi siger nej til vold mod dyr! Børn bør også føle konsekvenserne af deres brutale handling. Del denne historie om Pascal, hvis I er enige!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne