logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Jeg troede ikke, at der var SÅDAN NOGLE fordele ved at spise popcorn.

Der er nogen tidspunkter på året, hvor nogen produkter smager godt, og andre mindre godt. Om sommeren spiser vi is, mens vi om efteråret helst vil dykke ned i sengen med en skål popcorn og se vores yndlingsserie i fjernsynet. Det viser sig, at det er en glimrende løsning, eftersom popcorn ikke bare er velsmagende, de er også sunde!

Der er ikke mange, der er klar over, at stegt majs er en kilde til kostfibre, antioxidanter, B- samt E-vitaminer og magnesium. Det betyder, at popcorn har en glimrende indflydelse på stofskiftet. Hvis I nogen gange har problemer med hård mave, så spis lidt popcorn.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Ved I, at takket være kostfibrene hjælper majs med at bekæmpe den dårlige kolesterol, eftersom de hjælper med at rense blodårerne?


Det er også værd at vide, at indtagelse af popcorn sænker sukkerindholdet i blodet, og det er igen på grund af kostfibrene. Hvis I lider af sukkersyge, så bør popcorn befinde sig øverst på listen over anbefalede snacks.

De nyeste undersøgelser er kommet frem til et overraskende resultat! Takket være den enorme mængde antioxidanter hjælper popcorn med at forebygge kræft. Det har i mange år været kendt, at de som tilfører deres organisme en solid mængde antioxidanter, får færre sygdomme, og de ser også ... yngre ud. Huden næres og beskyttes på den rigtige måde, så der kommer færre rynker og misfarvninger, og vores hjerne arbejder mere effektivt (det er vigtigt i tilfælde af personer, som observerer tendenser til alzheimer!).

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne