logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hun kørte forbi en hjemløs mand. Da hun så, hvad han havde skrevet på et stykke karton, pressede hun omgående på bremsen.

Wilma Price fra Huntsville i staten Texas var på ved tilbage fra indkøb, da hun så en hjemløs mand, som stod i vejsiden. Wilma gav aldrig penge til hjemløse, og havde den holdning, at eftersom hun arbejdede, så kunne de også. Denne hjemløse var imidlertid diametralt anderledes ... Han bad ikke om penge til sig selv! Kvinden traf en hurtig beslutning om at hjælpe ham.

Wilma lagde mærke til Patrick, som den hjemløse hedder, mens han stod og holdt et papskilt i hænderne. Den udmagrede mand bad imidlertid ikke om penge til sig selv. På skiltet havde han skrevet: Hunden er på dyreinternat. Jeg har brug for hjælp.

Kvinden standsede ved siden af ham, for at spørge, hvad det egentlig drejede sig om. Patrick erkendte åbent, at han havde været arresteret i to dage for indtrængen på privat ejendom, og mens han var inde blev hans hun fjernet og anbragt på et dyreinternat. Han havde brug for 120 dollars, for at købe den fri.

Wilma havde kun 8 dollars på sig, og i øvrigt ville hun ikke vise blind tillid til mandens historie. Hun kørte hjem og ringede til dyreinternatet. Medarbejderen bekræftede hele historien. Han tilføjede også, at hunden var velnæret og i god form, Patrick sørgede tydeligvis bedre for den, end han sørgede for sig selv. Wilma spekulerede ikke længere over sagen – hun fandt kontanter frem og tog hen efter den hjemløse mand.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Patrick skulle betale 120 dollars, for at dække omkostningerne for sin hunds ophold på dyreinternatet samt omkostningerne til vaccinationer, som hunden havde modtaget. Fred Frederick var vanvittig af glæde, ved at se sin herre!

Dette syn bekræftede Wilma i sin overbevisning om, at hun havde gjort det rigtige. Patrick og hans hund har ikke tag over hovedet, men de er de bedste venner i verden, og de havde brug for hjælp. Det fik de så :)

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne