logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Grunden til at denne mor græder er hjerteskærende – for alle!

Shanna Niehaus har delt erindringsbillederne fra et usædvanligt øjeblik ... hendes femårige søn, Kainoa, lider af autisme. Drengen har enorme problemer med at indgå i relationer med andre mennesker, men nu har han fået en bedste ven ... Det er værd at læse Shannas korte brev:

Kan I se det billede? Jeg har aldrig tidligere oplevet noget lignende. I går så min autistiske femårige søn for første gang sin hjælpehund, Tornado. Vi er amerikanere, som bor i Japan. Vi har ventet to år på hunden.

Dette billede viser mig, moren, som flere gange har betragtet min søn efter et mislykket eksperiment, som havde til formål at gøre ham mere social. Kainoa har ikke nogen venner, han etablerer ikke relationer til andre mennesker, selv om han prøver. Han har mange gange grædt om nattet, og fortalt mig, at selv om han meget gerne vil, så lykkes det ikke for ham. Han har kun kontakt med den nærmeste familie.

Men nu ved jeg, at det øjeblik var det hele værd! Hvert et besøg hos specialister, terapi, de penge vi har brugt, de timer vi har brugt på at udfylde skemaer, hver udgydt tåre og forventningerne om et mirakel. Da jeg så mit barn og Tornado sammen, følte jeg, at alt vil blive godt. Som mor til et autistisk barn har jeg grædt et utælleligt antal gange, men nu havde jeg en hel anden grund til det. Dette kan ikke beskrives med ord.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Der er stor sandsynlighed for, at Kainoa - takket være hundens tilstedeværelse – vil åbne sig for mennesker. Han vil uden tvivl også være mere sikker. Specialtrænede hunde, som Tornado, hjælper autister med at slappe af og blive rolige. Den informerer også den lille autists omgivelser om, at et angreb er forestående. Vi håber, at ethvert autistisk barn i fremtiden vil have en hjælpehund ved sin side.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x