logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den ældre dame bad forsigtigt, om at få neglene lakeret med en gennemsigtig neglelak. Det, som kosmetologen lavede i stedet for, er forbløffende!

Brandalyn Mae Porter arbejder på et plejehjem i Dallas (Texas). I modsætning til hvad man ofte hører om mennesker, som arbejder med ældrepleje, går Brandalyn til sit job med et enormt engagement. Hun prøver ikke blot at hjælpe beboerne med deres daglige gerninger, men laver også gerne noget ekstra for dem ... Det, som hun lavede for den ældre dame, betog alle, og tilførte en masse glæde til den ældre dames dag ...

Brandlyn skrev på Facebook:

I dag lavede jeg neglene på vores nye beboer. Da jeg begyndte at vise hende neglelak i forskellige farver, bad hun om, at jeg valgte den uden farve. Jeg tænkte ved mig selv, at det er frygtelig kedeligt! Derfor spurgte jeg hende, hvorfor hun netop ønskede den farve. Ved I, hvad hun svarede?

Jeg har grimme hænder. Jeg ønsker ikke, at de skal tiltrække sig opmærksomhed.

Jeg blev på en eller anden måde nødt til at reagere på dette, så jeg sagde, at hendes håndflader fortalte hele historien om hendes liv, kærlighed, bekymring og oplevelser. Disse hænder rørte ved og holdt på ting, om de fleste af os kun kan drømme om.

Derefter besluttede hun sig for en lyserød neglelak :)

Bag hvert par rynkede og udtjente hænder ligger der en skøn livshistorie.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne