logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Da manden så, hvem der sad ved siden af ham i flyet, følte han en vis afsky, men to timer senere var han begyndt at hade sig selv.

Mens hun nippede til vinen (for det siges at være godt for hjertet, og hun måtte tænke på sit hjerte), udfoldede hun sin teori om forholdet mellem mænd og kvinder:

- Det er altid det samme. Kvinderne er vilde med deres mænd og taler henført om dem, indtil de ødelægger et eller andet. En enkelt fejl, så ændrer kvinden sig fuldstændigt, og glæden i forholdet fordamper. Til gengæld søger mænd evigt og altid kvinder, som kan være deres bedste ven, sådanne som man kan stole fuldstændigt på. Men med tiden bliver det vigtigste kreditter og husholdningsregnskab, og så er den elskedes vanvittige opførsel ikke længere så interessant. Men man burde kunne finde en gylden mellemvej, et eller andet midt i mellem kreditter og vanvid.

Jeg opfattede slet ikke, at tiden gik. I Lauras selskab forsvandt tiden bare, og hendes snak hjalp mig, til at se anderledes på forholdet mellem mennesker, på at det ikke altid er det første indtryk, der er det rigtige, og jeg kom også til at se anderledes på mig selv. Jeg begyndte at hade mig selv for, at jeg i begyndelsen havde tænkt på den måde om en så usædvanlig personlighed. Det er uden tvivl den skønneste kvinde, jeg nogen sinde har mødt!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x